allegro

Inschrijfformulier 2018-2019


Vergeet niet om onderaan op 'inschrijving bevestigen' te klikken!!!

Gegevens leerling(Graag sowieso het mailadres van de leerling invullen indien de leerling hierover beschikt!!)Gegevens ouder(s) en contactpersonen

Indien u 18+ bent, vul opnieuw u eigen naam en telefoon in.
Mailadres kunt u leeg laten in dat geval.
Klassikale cursus

Notenatelier 1
Notenatelier 2
Notenatelier 3
Notenleer 12+ en volwassenen (1 jaar)

Individuele cursus

Zang (mag ook per 2 of 3, zie info website)


(vul hier het gewenste instrument in)


Opmerkingen

*Aanvinken voor akkoord!*

Door uw inschrijving te bevestigen, gaat u ermee akkoord dat JMA Allegro een administratieve kost van € 20 kan aanrekenen als u laattijdig uw inschrijving annuleert. Wij zien een uitschrijving als laattijdig vanaf 3 weken voor de start van het werkjaar, dat is het moment waarop de uurroosters zijn samengesteld. Vanaf dan neemt u een plaats in die niet kan opgevuld worden en betaalden wij reeds uw verzekering. Wanneer u uw inschrijving annuleert tijdens het lopende werkjaar, dan hebt u geen recht op terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

U geeft Jeugdmuziekatelier Allegro de toestemming om de gegevens van dit inschrijfformulier te gebruiken voor administratieve doeleinden die rechtstreeks verband houden met de activiteiten die u, uw zoon, uw dochter uitoefent op onze muziekschool. In geen geval worden uw gegevens doorgegeven aan derden, tenzij dit nodig is om onze administratieve verplichtingen te kunnen volbrengen zoals onze verzekering.

Door dit document te bevestigen gaat u er mee akkoord dat er mogelijk foto's van JMA-activiteiten op de website/promo materiaal worden geplaatst.

Indien u niet akkoord bent, gelieve dan contact op te nemen met de hoofdverantwoordelijke.
Klik hierboven zeker op 'inschrijving bevestigen' en wacht tot u een bevestiging krijgt op dit scherm!! Dit kan even duren!!

!!Belangrijk!!! Wanneer u niet binnen 10 minuten een bevestigingsmail ontvangt CONTROLEER DAN UW SPAM/Ongewenste e-mail FOLDER! Ook daar geen mail gevonden, neem dan contact op met dejaeger.pieter [AT] jma-allegro.be. De kans bestaat dan dat uw inschrijving niet volledig correct is aangekomen.

         
 
Over Allegro
Werking
Ligging
Geschiedenis
Kalender
Vacatures
Aanbod
Notenateliers
Noten 12+ en volwassenen
Viool (NIEUW)
Saxofoon
Dwarsfluit
Gitaar
Gitaar (akkoorden)
Elektrische gitaar
Slagwerk
Piano
Zang
Totaaloverzicht
Huur / Koop
Verhuur leerlingen
Verhuur aan derden
Verkoop
In beeld
Fotoalbum
Video
Contact
Algemeen
Monitoren
Allegro
Algemene contactgegevens
Jeugdmuziekatelier Allegro
Muziekschool Sint-Kruis BruggeTel: +32 485 112 654
Adresgegeven op contactpagina